V.I.P. HUD HELSE

Velvære og Individuelt tilpasset Pleie for din hud helse. 

     

FEELGOOD SKIN BALANCE

Velvære og sunn hudhelse  

Velvære og glede av å ha sunn hud i balanse uansett alder og hudtype. 


FeelGood Skin Balance er hudbehandlinger individuelt tilpasset hudtype og hudtilstand for å reparere, normalisere og revitalisere. En behandling med velvære og effekt for å gi huden komfort, gode resultater og en vakker sunn hud. 

Helhetlige behandlinger med avanserte estetiske kombinasjoner av nyskapende nano-teknologi og naturlig lysterapi, FeelGood MediSkin terapi, FeelGood Aromaterapi og GLAM veiledning. Behandlingen tilpasses hudtype og hudtilstand for å oppnå god effekt for ditt hudproblem og en balansert hud med styrke, spenst, komfort og naturlig utstråling og glød. 

 

FeelGood Skin Balance hudbehandling med naturlig skjønnhet fra innsiden og ut.

 

 Golden Age 

Behandling som forebygger og revitaliserer aldrende- og solskadet hud med fine linjer, rynker, solskader og slapp hud. Rens, peeling, nano- og lysterapi, mediskin dermastamp meso-terpi med vitaminer, aminosyrer, peptider og hyaluronsyre og spesial maske. Hudbehandling med synlig effekt og fra første behandling 

Pris: Kr. 2490,-/+ kr.1000, ved Skinbooster

 

 Skin'n Balance 

Behandling som balanserer hudbarrieren, ujevnheter, pigmenteringer, tørr eller fet hud, reduserer grove porer, rosacea, sensitiv hud, hudirritasjoner og forebygger, balanserer og stopper kviser og utbrudd. Hudbehandlingen inkluderer analyse, rens, peeling, nano/lysterapi og veiledning. 

Pris: kr. 1890,-  

 

 Golden Moment 

Virksomme velvære ansiktsbehandlinger for deg som vil ta vare på huden din og ha en deilig men effektiv behandling.

30 minutters velvære behandling med FeelGood Aroma produkter, FeelGood Mediskin serum, maske og massasje for ansikt og hals. En ro givende behandling som pleier, avstresser og ivaretar hudens fuktighets balanse. 

 Pris: kr. 790,-

 

 Teens 

Hudprogram med dyprens, skrubb, maske og personlig veiledning for sunn hud og hudpleie for tenårings hud som har begynt å få kviser, synlige porer, urenheter og ubalanser i huden pga arv, miljøpåvirkninger, stress og makeup

Clean & protect program forebygger ubalanser og normalisere hudbarriere. Holder tenåringshud i balanse. Hudbehandlingen inkluderer analyse, dyprens, maske og veiledning.

 Pris kr. 990,-

 

  Skin Glam

30 minutters Lunch behandling for rask boost, økt hudforbedring og vedlikehold etter andre avanserte behandlinger. Innholder en av følgende: Kjemisk peeling, MarinePeel, FacePalp, Derma/Skinpen, Nano-Tech, Light-Therapy, meso-boost. 

Pris: fra kr. 1290,-


 Golden Eyes 

behandling for å redusere mimiske linjer, slapp hud, mørke ringer under øynene, øyelokk oppstramming og brynsløft. I behandlingen inngår marine peeling, PDT lysbehandling og tilpasset "cocktail" med peptide, aminosyrer, hyaluronsyre, essenser og vitaminer. 

 

 Filler injeksjoner & Mimikkredusering

gir synlig og langvarig oppstramming og redusering av rynker og linjer med bruk av avanserte injeksjoner som inneholder av peptider, aminosyrer, hyaluronsyre og meso/vitaminer.

Filler injeksjoner reduserer og fjerner linjer og rynker i ansikt og kropp, kontourering og volum behandling for lepper, kinn, hake med hudoppbyggende og fuktgivende hyaluronsyre fillere. 

Mimikkreduserende peptide behandling reduserer og fjerner linjer og rynker ansikt og hals, lindrer spenninger, uønsket svetting. 

Priser:

Fillere fra kr 2000,- 
Mimikk og spenningsredusering fra kr 1000,-
Bedølvese kr 200,-

 

 Sklerosering 

Fjerning av sprengte blodkar og mindre årer.

Pris:  fra kr 1500,-


 Fettreduserende behandlinger 

Fjerner og reduserer fett under hake og strammer opp løs hud. 
Pris. kr. 4900,-

 

FEELGOOD BALANCE BODY & MIND

Å leve en god hverdag med utfordringer.

FeelGood behandlinger for å lindre og bedre utfordringer for kropp og sinn. Forbedre sirkulasjon- og lymfe, hemme inflammasjon, betennelser og smerter, redusere fettdepoer og lindre hudproblem.

Balansert helse består av 4 ulike behandlinger og har som formål å lindre, redusere utfordringer og gi styrke til bedre balansert helse. 

 PainBalance / Smertelindring

Smerteredusering for akutte og kroniske smerter og spenninger. I tillegg til å behandle og redusere smerter/spenninger i kroppen, spesielt i rygg/nakke og hode, vil behandlingen direkte eller indirekte behandle sekundære problemer, tilstander og følgeskader etter traumer for eksempel vedvarende hjernerystelse, svimmelhet, traumehodepine eller overtråkk etter sportsskader.

Pris: kr. 890,-

 LymphBalance / Lymfedrenering

Målet med behandlingen er å normalisere og balansere lymfe- og sirkulasjonssytemet for å drenering ut avfallstoffer, forbedre sirkulasjonen og behandle andre sekundære problemer og tilstander. En behandling gir synlig sirkulasjons forbedring, øker næringsopptak og reduserer avfallstoffer, vann og hevelser. En lymfe- og sirkulasjon behandling vil vanligvis holde i 3-4 uker før ny behandling er nødvendig. Ved sekundær problematikk trenger en mer intensiv tilnærming. 

Pris: kr. 790,-

 

 LipoBalance / Fettredusering

LipoBalance behandling på lokaliserte fettdepoer vil drenere ut lipider- og avfallstoffer og forbedre sirkulasjon i kroppen. I tillegg vil spenninger i muskler og vev reduseres og fjernes, slik at smerter og ømhet i forbindelse med fettansamlinger og cellulitter blir mindre for hver gang. Smertelindrende effekt er merkbar fra første behandling, og ømhet i hud, vev og muskler vil bli kraftig forbedret for hver behandling. Behandlingen vil være med å gi synlig forbedring og glattere struktur på hud og cellulitter og mindre omkrets. Forbedret sirkulasjons, utskillelse av avfallstoffer og redusering av vann vil normalisere og balansere hud, bindevev, muskulatur og sirkulasjon/lymfesystem. En behandling holder vanligvis i 3-4 uker. Sirkulasjon- og lymfeopphopning kan medføre at cellulitt problemene kan returnere, og derav vil vedlikeholdsbehandlinger være nødvendig. .

Fettfjerning+ eliminerer lokal ansamling av fettvev.  Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen. Hvor mange behandlinger som er nødvendig avhenger av mengde og type fett. Normalt vil resistent fettdepoer kreve flere behandlinger. Veiledende protokoll for fettfjerning er 2-6 ganger pr sted med 4-6 ukers intervall. Reduksjonen av fettceller er permanent, men kroniske lidelser kan gjøre at fettceller som ikke har blitt behandlet vil fortsette å vokse og behovet for vedlikeholdsbehandling.

Pris. fra kr. 890,-

Eksakt pris for fettfjerning gis ved konsultasjonstime. 

 BodyBalance  / sår, sårhet, utslett, sprengte blodkar, hårproblemer

Behandling for å lindre sår/sårhet, sprengte blodkar i huden, øke/redusere hårvekst og reparere inngrodde hår. En behandling vil ha opp mot 30-50% effekt første gangen. For å normalisere og balansere trengst det som oftes 3-6 behandlinger.  

 Pris. fra kr. 790,-

 

Konsultasjon inkludert Feelgood Lifestyle Analyse kr 500,- (fratrekkes neste body balance behanding).
Gratis kontroll
Personlig veiledning fra kr 790,-

 

Trykk her for  bestilling Online    https://amcmedispa.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx eller send en sms til 41212558 eller mail else.karin9@gmail.com for timesbestilling eller informasjon.

 

Behandling utført av offentlig godkjent sykepleier med spesialisering, medisinkosmetisk hudterapeut, lys- og laserterapeut, kraniosakralterapeut.