FeelGood Lifestyle

FeelGood Lifestyle er et helhetlig konsept med naturmedisinske og medisin kosmetiske velvære og behandlingsprodukter, utstyr, behandlinger & veiledninger på #grønnresept  for å balansere og lindre livsstilsutfordringer, hud problemer og bedre livskvalitet.

Vi står for

 1. Kunnskap med helhetlig tilnærming
 2. Omtanke for mennesker og naturen
 3. Livsnyting i balanse

Vi vektlegger naturens fantastiske apotek og kraftfulle plantevirkestoffer i produkter og behandlinger, og gir personlig veiledninger for en bedre hverdag fra innsiden og ut.

Hud og helse i balanse, økt velvære og livskvalitet med FeelGood Lifestyle på #grønnresept 

-Innebærer anbefalt og tilpasset behandling, produkter og personlig veiledning hvor vi vektlegger ernæring, mikronæringsstoffer, inflammasjonseliminering, antistress ritualer, trening/øvelser og ikke minst bevisstgjøre viktigheten av tid til tilstedeværelse, hvile og egenpleie, krydret med nok tid til det som er livsnyting for deg.

FeelGood Lifestyle på #grønnresept 

 • Aroma og Mediskin produkter -utviklet på bakgrunn av over 20 års erfaring fra terapeuter med naturmedisinsk og medisinsk bakgrunn. De produserer i Norge med stor omtanke for deg og naturen
 • Aroma og MediSkin behandlinger- signaturbehandlinger hvor tilpassede produkter blir valgt ut i fra kundens hud og /eller livsstilsutfordringer for å balanserer og løse en utfordring, bringe økt velvære og livskvalitet.
 • Personlig veiledning med livsstils guider- unike tilbud til våre kunder av produkter og/eller behandlinger for å optimaliserer effekten av disse. Vi kaller det veiledning på #grønnresept som hos oss innebærer  tilpasset ernæring, aktivitet/trening, bevisstgjøringer, gode ritualer og ikke minst nok tid for hvile og livsnyting.
 • V.I.P.P. dag / uke innebærer Velvære, Inspirasjon, Pleie og Påfyll med veiledninger, behandlinger, Feelgood Kit og livsnyting på agenda’n. 
Les mer her: https://www.feelgood-lifestyle.no/pages/feelgood-v-i-p-p-pa-gran-canaria

    Det skal være enkelt å føle seg bra!

    Ønsker du å bli vår nye FeelGood terapeut og forhandler, les mer;

     https://www.feelgood-lifestyle.no/pages/er-du-var-nye-feelgood-body-mind-behandler-forhandler