FeelGood Lifestyle

FeelGood Lifestyle er et helhetlig konsept med naturmedisinske og medisin kosmetiske velvære og behandlingsprodukter, utstyr, behandlinger & veiledninger for å skape bevisstgjøringer, større innsikt, balansere og lindre livsstilsutfordringer, hud problemer og bedre livskvalitet.

Vi står for

  1. Omtanke og respekt for mennesker og naturen
  2. Helhetlig tilnærming med fokus på balanse
  3. Innovative og kunnskapssøkende

Vi vektlegger naturens fantastiske apotek og kraftfulle plantevirkestoffer i produkter og behandlinger inkludert veiledninger for en bedre hverdag fra innsiden og ut.

FeelGood Lifestyle konseptet innebærer;

 Aroma og Mediskin produkter

-som er utviklet på bakgrunn av over 20 års erfaring fra terapeuter med naturmedisinsk og medisinsk bakgrunn. De produserer i Norge med stor omtanke for deg og naturen

Aroma og MediSkin behandlinger

- våre signaturbehandlinger hvor tilpassede produkter blir valgt ut i fra kundens hud og /eller livsstilsutfordringer for å balanserer og løse en utfordring, bringe økt velvære og livskvalitet.

Guider på #grønnresept

-er tilbud til våre kunder av produkter og/eller behandlinger for å optimaliserer effekten av disse. Vi kaller det FeelGood Guide på #grønnresept som hos oss innebærer  tilpasset ernæring, aktivitet/trening, gode ritualer og ikke minst nok tid for hvile og livsnyting.

V.I.P.P. livsveiledning

 -for kvinner i endringsprosesser innebærer veiledning som bidrar til at du føler deg mer vell med å være den du er, der du er, i tråd med dine verdier? Som skaper større innsikt i deg selv, dine ressurser og styrker deg i endringsprosesser hvor ditt personlig horoskop blir brukt som nyttig verktøy. I tillegg tilpasset veildning på #grønnresept for å styrke deg helhetlige, inkludert hjemmeprogram med tilpassede FeelGood produkter.  

V.I.P.P. dag / uke

-Velvære, Inspirasjon, Pleie og Påfyll med veiledninger, behandlinger, og livsnyting

Les mer her: https://www.feelgood-lifestyle.no/pages/feelgood-v-i-p-p-pa-gran-canaria

Det skal være enkelt å føle seg bra!

Ønsker du å bli vår nye FeelGood terapeut og forhandler, les mer;

 https://www.feelgood-lifestyle.no/pages/er-du-var-nye-feelgood-body-mind-behandler-forhandler