FeelGood Lifestyle behandlinger

Aromaterapi behandlinger 

FeelGood Aroma behandling innebærer en massasje bestående av flere teknikker inkludert spesialtilpasset essensielle oljer for dyptgående effekt og behandling som tar vare på hele deg. Aromaterapi brukes for blant annet å lindre muskelspenninger og stressrelaterte utfordringer, øke energinivået, styrke immunsystemet, stimulerer sirkulasjon og lymfedrenering eller som ren avslapning og velvære. Velg mellom;

For booking;

I Norge

Spire Hudpleie, https://www.spirehudpleie.no

På Gran Canaria

Det Norske Legesenter https://www.norsklegesenter.com

 MediSkin hudbehandlinger

Helhetlige behandlinger med avanserte estetiske kombinasjoner av nyskapende nano-teknologi og naturlig lysterapi, FeelGood MediSkin terapi, FeelGood Aromaterapi og GLAM veiledning. Behandlingen tilpasses hudtype og hudtilstand for å oppnå god effekt for ditt hudproblem og en balansert hud med styrke, spenst, komfort og naturlig utstråling og glød.  

For booking; 
I Norge 
Else Karin v/AMC MediSpa
Mail: else.karin.simonsen@icloud.com


På Gran Canaria
Det Norske Legesenter https://www.norsklegesenter.com

  

Veilednings brosjyrer på #grønnresept

Alle kunder av våre signaturbehandlinger og produkter får ellers ved ønske inkludert Velvære på #grønnresept brosjyrer med enkle tips innen smarte valg av mat, næringsstoffer, krydder og urter som kan implementeres i hverdagens kosthold, inkludert oppskrift på en næringsrik smoothie. I tillegg livsstilsinformasjon om trening, anbefalt hjemmeprogram med Aroma- og MediSkin produkter for å optimalisere en helhets-effekt med nydelig velvære gull for hud, kropp og sjel.

Med omtanke for deg og
takk til naturen 💚