Kvinnekraft & Intuisjon

En spennende helhetlig produkt er endelig ferdig. Dette er for deg som kjenner tiden er inne for

LEVEL UP, LIFE, BODY & MIND

Jeg har alltid vært en søkende person og i hele mitt voksne liv har jeg fordypet meg i spennende tema og utdannelser innen den medisinske verden og den naturmedisinske. Aromaterapi, ernæring, biokjemi, fysiologi, astrologi selvutvikling, NLP, trening, og det siste medisinsk yoga.

Endel av bakgrunnen til dette ble jo også på grunn av kroniske ledd utfordringer som kom for å bli i 1986. Det resulterte i ett sterkt ønske om å tilegne meg mest mulig kunnskap for å styrke meg selv helhetlig, så jeg kunne leve ett godt liv med mine nærmeste samtidig ha energi og mot til å leve ut mine drømmer og mål underveis.

Intuisjonen som "alltid" har vært en naturlig veiviser for meg har kommet veldig forsterket inn den siste tiden med at nå er det både riktig og viktig å inkludere dette i konseptet mitt. Erfaringene gjennom livet med innsikter som plutselig har kommet, magefølelsen, når jeg har fulgt intuisjonen og når jeg IKKE har gjort det og vært mer "fornuftig" har vært, og er lærerikt.


I KVINNEKRAFT & INTUISJON er alt dette integrert. Mitt ønske er å formidle det jeg har lært og erfart. For å inspirere andre til det som som har styrket, beriket og veiledet meg i mitt liv, og fortsetter å gjør det. 

Det gjør livet mer meningsfullt og spennende, bidrar til både motivasjon, og selvtillit. Styrker kroppen fysisk og mentalt, bevisstgjør indre kraft og guiding, så jeg kan leve ut drømmer og mål gjennom livet, og forsette med det. Det hjelper meg når livet byr på utfordringer, når dager og perioder er tunge, og når universet inviterer til nye retninger som fornuften ikke liker alltid, men som jeg har lært meg å gå inn i med mer forventninger istedet for "håndbrekket på". Livet flyter så mye mer gledesfylt og forventningsfullt når jeg klarer det, er min opplevelse.

Så dette er en verktøykasse og guide med ønske om å veilede og inspirer deg som lengter etter å ta bedre vare på deg selv. For å styrke og balanserer kropp og sinn, så du kan kjenne deg tøffere, mer i flyt, forventningfull og glad. Det er for deg som ønsker ett liv mer i tråd med det som er riktig og viktig for deg, oppleve dagene mer meningsfullt og spennende. Gi plass til stilletid, velvære og egenpleie. Dykke innover og bli bevist dine ressurser, indre guide og kraften i deg selv.

Ikke la gamle sannheter, negativ selvnakk, helseutfordringer  eller alder stoppe deg i å leve ut drømmer, våge noe mer, noe annet. Bevisstgjøre og åpne opp for nye muligheter. Fordi du er du!  

Boken KVINNEKRAFT & INTUISJON er en verktøykasse med nyttig tips og veiledning som inneholder over 100 sider med følgende tema:  

 • Mer styrke og velvære med harmoniske hormoner
 • Ernæring som balanserer og styrker 
 • Nyttig tips og anbefalte tilskudd for hormoner, energi og stress 
 • Treningsprogram for en stolt kroppsholdning, spenst og sterkere muskler 
 • Yoga øvelser for stress redusering, glade hormoner og mykere "moves"
 • Velvære rutiner og anbefalt hjemmebehandling med feelgood AROMA
 • Intuisjon, hva er det
 • Hva kan intuisjonen det brukes til
 • Hvordan åpne opp og styrke intuisjonen 
 • Livshjulet og bevisstgjøring 
 • NLP, mentaltrening, drømmer og mål
 • GLAM Good Lifestyle Activity Map

LYDFIL MED GUIDET MEDITASJON 

  Velg mellom

  1. Kvinnekraft & Intuisjon, e-bok eller spiralbok + guidet meditasjonfil. Kr. 250,-/350,-
  2. Kvinnekraft & intuisjon bok + meditasjonfil og anbefalt Aromaterapi KitKr.1500,-/1600,-
  3. Kvinnekraft & Intuisjon bok + meditasjonfil, anbefalt Aromaterapi Kit og inkludert personlig veiledningstime hvor vi kartlegger ditt personlige  horoskop for bevisstgjøringer, gjennomgang av yoga øvelser, treningsprogram og oppgaver fra boka. Kr. 2500,-/kr. 2600,-

    Anbefalt Aromaterapi Kit 

    Inneholder tilpassede produkter for Kvinnekraft og Intuisjon. Med naturens support som balanserer  hormoner, løfter energien, lindre stress i kroppen og gir deg deilig velværeopplevelser for hud, kropp & sinn

    Ønsker du å investere litt ekstra i deg selv lager jeg en tilbudspakke som også inkluderer en eller flere MediYoga PT timer

    "Wonder Woman Flow"  

    Jeg tilrettelegger ett tilpasset medisinsk yogaprogram som bidrar til å redusere stress i kroppen, styrker hormoner, kroppsholdning, intuisjon, myke opp spenninger og bidrar med gladere "moves". Det er din stund og yoga time kun for deg. Vi møtes på mitt kontor hvor jeg veileder deg igjennom timen.

    Du kan også få ett tilbud hos meg på MediYoga play app med tilgang på yogaprogrammer og musikk i 4 måneder.  

    Klar for å ta mer vare på deg selv? Føle deg sterkere, i bedre balanse, mer forventningsfull og glad? Styrke din indre kraft og veiviser, stole på deg selv, stå stødigere i dine valg, kanskje mot nye retninger, drømmer og mål ? 

    Send en mail til anne.marit.storenes@gmail.com eller sms til 48021780, så kan vi avtale tid for en uforpliktende prat på telefon 

    Gleder meg:-)

    Hilsen Anne-Marit