FEELGOOD MEDISKIN HUD- OG VELVÆRE GUIDER

Feelgood Mediskin Hud og Velvære Guider inneholder helhetlige feelgood tips og profesjonelle anbefalinger for å booste huden sunn og vital og løse utfordringer med hjelp av:

  • Egenpleie

  • Livsstil

  • Trening

  • Avspenning

  • Ernæring

Guidene gir nyttig og lettforståelig informasjon om å behandle, forebygge og redusere hudaldring og hudproblemer som solskader, rødhet, arr, tørr eller fet hud, kviser, hormonelle ubalanser, reaktive hudtilstander, rosacea og sensitiv hud.

 

MINDFULL HUDPLEIE

Med gode rutiner og hudprodukter ivaretar Mindfull Hudpleie huden helhetlig fra innsiden og ut og gir huden balanse, komfort og velvære

 

HUDGUIDER:

🌱 HUD I BALANSE

Mindfull Hudpleie for helhetlig behandling og balanse, optimal pleie og behandling. 

.


〽️ AGE PERFECT

MINDFULL HUDPLEIE GUIDE med profesjonelle og helhetlige tips & råd for å gi voksen og moden hud økt fasthet, spenst, glød, velvære og dempe aldringstegn

🌿 HUDENS HARMONI

For å behandle pleie og forebygge ubalanse for problemhud, fet og kombinert hudtype, hud plaget med blankhet, grove porer, sensibilitet, kviser og akne, voksen akne, rosacea og gi optimal pleie og behandling for både han og henne. 

 

🔆 SOLSKADET HUD

Forebygge, behandle og reparere solskadet hud med  pigmenteringer, rødhet, fine linjer og rynker og tynn hud eller grove porer etter mange år i sol, vær og vind.

 

☘️ TENÅRINGSHUD

Forebygge, pleie og holde ung hud i balanse som er plaget med hormonelle kviseutbrudd, blankhet, tette porer, talgproduksjonen og ubalanse etter bruk av makeup.

 

 

🍃 SÅR HUD, EKSEM OG PSORIASIS

Forebygge, behandle og reparere arr og sår hud som er plaget med ekstrem tørrhet, utslett, kløe, eksem og psoriasis og akneutbrudf

 


ANDRE HUD- OG VELVÆRE GUIDER

KROPP I BALANSE