Noen tilbakemeldinger på Feelgood Aromaproduktene

ENERGY BODY  OG BALANCE BODY & MIND SPRAY 

Fikk denne fine tilbakemelding fra min nydelige lege da hun fikk ny levering av Feelgood Aroma sprayen som hun bruker. Hun synes bare det var hyggelig om jeg delte dette;

«Tusen takk for ny aroma-spray. Uunnværlig ledsager på kontoret:-) Jeg har plassert brosjyrer i hyllen på kontoret og kan med hånden på hjertet anbefale dem til pasientene mine".  Marianne Larsen Rea, Lege

SKIN BALM 

Får stadig gode tilbakemeldinger på alt fra psoriasis under føtter, psoriasis i hodebunn, atopisk eksem, såre slimhinner, vonde sprekkende eksem-hender, , munnsår og "uunnværlig kuldekrem". 

RELIEF SPORT TREATMENT OIL, HARMONY BODY & TREATMENT OIL 
For meg starter Relief sportsolje å virke idet jeg åpner korken på flasken og aromaene i oljen spres i rommet jeg er i. Den fungerer effektivt når jeg smører den direkte på en øm muskel eller betent sted. Jeg mener å kjenne at virkestoffene begynner å jobbe etter en kort stund.
Ved mer helhetlig behov, tar jeg en del dråper i et varmt bad. Det gir en rensende følelse i hele kroppen og den gjør godt også for luftveien. Jeg har behov for denne oljen med jevne mellomrom, og sørger for å ha den tilgjengelig.

For meg gir Harmony body and mind oljen en følelse av luksus og velbehag i det jeg skrur av korken på flasken.
Etter lange krevende dager liker jeg å ta en del dråper i et varmt bad.
Oljebadet gir en meg en avslappende god følelse og tilføyer god fuktighet til huden. Jeg har lært meg til å bruke Harmony i «riktige» situasjoner, og jeg sørger for å ha den tilgjengelig

Eva Carmen Jenssen, Grimstad

Feelgood produkter for behandlinger

MUSCLE BALM

Kjelllrun Marie Valborgland er terapeut som tilbyr blant annet fotsone og massasje. Hun bruker muskelsalven i sine behandlinger og anbefaler den til mange av sine kunder og bekjente. Hun forteller om stadig flotte tilbakemeldinger, noe som selvfølgelig gleder meg stort.

Muskelsalven har også vært en av bestselgeren de siste årene

Eli-Ann Degn, Muskelterapeut
"Jeg bruker flere av Feelgood Aroma produkter i min klinikk fordi jeg har stor tillit til Anne Marits kunnskaper om Aromaterapi og oljer. Jeg har kjent henne i mange år og vet ar hun står for kvalitet, både i det hun gjør og det hun lager. Hun har blandet oljer for meg i mange år og jeg er veldig fornøyd.
Jeg har selv kjent hvordan produktene virker på kroppen når jeg har fått behandling hos Anne Marit, avslappende når det er det jeg trenger, lindrende ved smerter. Duftene er behagelige og gir en opplevelse i seg selv. Dette ønsker jeg at mine klienter i min klinikk skal få som en ekstra bonus i massasjen.

Anne Marit har sine kunnskaper gjennom sin utdannelse og sin bruk av oljer gjennom snart 30 år, dette gir det aller beste grunnlaget for å kunne lage og videreformidle produktene gjennom et konsept som feel good. Dette gjør at jeg føler meg 100% trygg når jeg bruker oljene i min klinikk".

Flere av produktene blir nå også solgt på Eli-Ann Degn´s klinikk i Grimstad

 Ingunn E. Melbye, Helhets og Soneterapi, www.iem.no

"Jeg har bruk Relif Cold, forkjølelsesoljen til Anne Marit i mange år. Det virker veldig godt for hoste, smurt rett på brystet, i badekaret etc. Mange venner og kjente samt kunder jeg har anbefalt det til har kommet med veldig gode tilbakemeldinger. T.o.m lette ved astmasymtomer har jeg kunder som melder om. Kan anbefale denne oljen på det varmeste. 
SkinBalm fikk jeg en gang i gave og den bruker jeg flittig,- ikke bare til ansikt, men som leppepomade, håndkrem og til bena.
Supert og lett å ta med i lomma. Har også kjøpt en del for å ha som smågaver, helt ypperlig.

Det er  1 produkt jeg bruker mest i behandlingene->Relief Stress. Den har en veldig beroligende effekt og lukter i tillegg himmelsk. Enkelte kunder bruker Relief Stress i kveldsbadet og andre kan bare innhale duften og føler de blir mer avslappet.
Jeg kunne ikke klart meg uten disse produktene, hverken som terapeut eller privat person"
Anne Marits kunnskap om produktene og hennes lange erfaring innen bransjen vil jeg si er en medvirkende faktor til at jeg setter litt til kvaliteten på produktene. LØP OG KJØP, du vil ikke angre.

Ingunn bruker produktene i klinikk og selger i dag flere av Feelgood Aroma´sine produkter. 

Flott tilbakemelding på HEMOR BALM

"Hei:-) Må bare si at jeg kan ikke få fullrost nok den hemoroidekremen din:-) Jeg har ikke hemoroider, men sprekker rundt endetarmen, og er veldig sår og vond. I går hadde jeg så vondt at jeg nesten ikke klarte å sitte normalt. Har smurt med ringblomstkrem og sinksalve om hverandre, men ikke oppnådd godt resultat....Så i går kom jeg på at jeg hadde HEMOROIDESALVEN du har laget, og smurte meg med den to ganger i går, og en gang i dag, og har nå ingen problemer med å sitte:-) 

Tusen takk for at du lager disse produktene. Klem ❤"

Tilpasset aromaolje til barn

For ca 1 uke siden fikk jeg melding fra en mamma som hadde blitt anbefalt å prøve en av mine aromaolje. Hun hadde 2 jenter som ofte sleit med en stygg hoste. Dette gikk ut over nattesøvnen også tydeligvis.
Jeg laget en tilpasset aromaolje etter alderen og sendte til henne.
I går fikk jeg denne nydelig gladmeldingen, og det varmer en aromaterapeut sitt hjerte:-) ;

"Må bare si TUSEN HJERTLIG TAKK ♥♥ Lillejenta har ikke sove i si ega seng hele natta på 5mnd men nå har vi hatt to netter på rad der hun sover fra 18,30-7,30."
Hilsen sliten men glad mamma"

SKIN BALM

"Jeg har prøvd feel good produktene fordi jeg bare vet at jeg kan stole 100% på den fagkunnskapen Anne-Marit har.Både i forhold til oljenes kvaliteter, men også hva som passer til meg som person ut fra hudtype og behov.

Hennes kjennskap til hver enkelt essensiell oljes egenskaper , hvilke psykologiske og emosjonelle prosesser de kan hjelpe til med er imponerende og inspirerende. At oljene også kan støtte opp under personlige utviklingsprosesser, vet jeg at jeg får et totaltprodukt som er tilpasset mine bohov der jeg er for tiden.

Anne-Marit´s gode kunnskap formidler en trygghet jeg ikke finner andre steder. Produktene er helt rene og ikke tilsatt skumle kjemikalier. Et rent, nærende og personlig tilpasset produkt gir trygghet og støtte i kampen mot hudproblemer og personlige indre prosesser.

Når det gjelder badeoljene,(laget tilpasset mine behov) er de til god hjelp mot min tørre atopiske hud. Jeg tilsetter dem i tillegg til en nøytral grunnolje og havsalt. Huden min blir myk og bevegelig igjen, og jeg vet den trenger inn i vevet og jobber på innsiden. Derfor føles det som at oljebadet kan virke et døgn eller to i etterkant (kommer an på stress,allergenpåvirkning, søvn osv.). 
Min favoritt er den gode som balanserer og roer ned både hud og psyke

Om SkinBalm eller kuldekremen som jeg kaller den.
I starten ble jeg litt forvirret, for det virket ikke som at jeg tålte den så godt. Det har jeg aldri tidligere opplevd med feel good produktene. Men så oppdaget jeg at jeg hadde brukt den veldig feil! Dette er en veldig fet krem, nærmest en salve. Jeg tåler ikke salve-konsistens av en eller anne grunn. Jeg hadde brukt altfor store mengder på! Jeg er vant med å "lesse på" alt av vanlige fuktighetskremer og oljer. Men det ble helt feil ved bruk av SKinBalm. Den er svært effektiv, og er også drøy i bruk! Fantastisk.

Jeg begynte å få et munnsår. Jeg smurte på et tynt lag med SkinBalm om kvelden, og neste morgen var sprekken under halvert. Jeg smurte på litt til da, og innen kvelden var munnsåret helt borte! Kjempeeffektiv! Men husk å ikke ta på for mye ;)
Anne Marit kan sitt fag. Hun har en innsikt og forståelse av hver essensielle olje som er helt unik. Hennes kunnskap om faget sitt formidler hun med stor trygghet".
Trine Jorann Hansen (atopisk eksem og sensitiv tørr hud i 50 år)

MOSQUITO SPRAY

Har fått mange flotte tilbakemeldinger på dette produktet. Det har vist seg å være effektiv for både, mygg, knott og andre insekter/krypdyr i sommer-Norge, men også i utlandet. Disse 2 tilbakemeldingene kommer fra kunder som ferierer i utlandet hvor en spesielle insekt/mygg bidrar til betennelse og feber. Noe som selvfølgelig klarte å ødelegge feriekosen.
"Må bare skryte veldig av disse produktene! Takket være to av Anne-Marit sine produkter hadde jeg en helt topp ferie :) Mygg-og insektssprayen er helt fabelaktig!"
En annen kunde som har hus i Tyrkia forteller følgende;
"Jeg får stikk som er store og betente og klør... så får jeg kroppsverk etter en uke. Vil bare si at olja fungerer så fint. Kun fått 2 små stikk, da glemte jeg å spraye før jeg la meg. Så den kan jeg anbefale til andre som er plaget her nede ?"

RELIEF SPORT TREATMENT OIL

Jeg har brukt Feelgood Relief Sport etter en hofte-opersjon for å øke blodsirkulasjonen
Etter bruk av produktet fikk jeg som håpet økt blodsirkulasjon til musklene. Så dette produktet har hjulpet meg mye. AnneMarit`s faglige kunnskaper knyttet til feel good produktene synes jeg er helt utmerket og imponerende.

Solveig Tveito 80 år. Tidligere gymlærer, nå pensjonist

HARMONY BODY TREATMENT OIL 

Kvinne med kraftig stress-hodepine
Denne kunden sliter med mye angst. Av den grunn bygger det seg ofte opp sterke muskelspenninger i nakkeområde som fører til kraftig hodepine som går frem i det ene øye. Smertene er så store at tårene bare spretter hver gang hun beveger på hodet. Hun fortalte meg at det eneste som hjelper da er å ligge helt rolig på en varmepute, innta sterke medisiner og sove det av seg.

Jeg anbefalte i utgangspunktet produktet Harmoni for å prøve om det kunne lette litt på angsten ved å smøre det over bryst og solar plexus for å påvirke pust og skape ro. Dette bruker hun inn i mellom og mener det hjelper noe(?)

Det som er tøft var tilbakemeldinger jeg fikk forrige uke fra henne. Da hadde hun hatt sterk hodepine i flere dager som bygde seg opp hver ettermiddag. Hun la seg hver kveld på varmepute med sterke medisiner og måtte sove det av seg. Da det atter en gang kom på 4´de dagen var hun helt desperat.

Hun fortalte meg at hun tok Harmoni-aromaolje og "sausa" seg inn i nakke området.Essensene er så små moleylert at de fort trekker inn i blod og lymfe. Samtidig fikk hun også effekt via duftmolekylene som ble tatt opp i slimhinnene og påvirket sentralnervesystemet. Etter ca.30 min begynte det å lette og slapp taket mer og mer. Hun la seg uten medisiner og ingen ny hodepine bygde seg opp neste dag. Hun kaller det selv en WOW-opplevelser. Dette er ingen "fasit-respt" for alle,men kan være verd ett forsøk.

Jeg blir uansett glad og ydmyk over nok en super tilbakemelding på effekten vi finner i plantevirkestoffene fra essensielle oljer. 

Etter over 25 års erfaring med essensielle oljer er det like vell lite som forundrer meg. Kunden forteller meg at Harmoni har fått hedersplassen på hylla hjemme

ENERGY, BALANCE OG HARMONY BODY & MIND SPRAY, WELLNESS FOR 2

Mona Foldvik 42, pedagogisk leder og Nlp master practitioner
Jeg bruker Energy aromaspray på morgenen og i løpet av arbeidsdagen og føler meg mer oppkvikket og at jeg får en ny "gnist" når jeg bruker det. Jeg bruker det på vei hjem fra jobb også, og er mer klar til å ta del i aktiviteter og hjemmearbeid med disse produktene. På kvelden tar jeg gjerne en omgang med Balance Aromaspray for å roe meg litt ned etter en stressende dag i barnehagen med mange barn og med det personalansvaret jeg innehar på jobb.
Jeg har også prøvd Balance Body & Mind, ett produkt som gir meg en silkemyk og ny hud, herlig opplevelse. Produktet Wellness for 2 gir en nydelig ro, harmoni og kosete opplevelse.
Dette er produkter jeg virkelig kan anbefale å prøve.

Fagkunnskapen og veiledningen jeg fikk av Anne Marit var fantastisk, hun er tilstedeværende og genuint opptatt av meg som kunde og klient. Jeg følte meg trygg og ivaretatt.

Rune Normann 50 år, maskin ingeniør
Jeg arbeider mye foran pc, og blir ofte sliten og trett. Så da jeg kom over produktet Balance Aromaspray tenkte jeg at det var verdt å prøve.
Jeg bruker det ganske ofte og har stor effekt av dette og er mer opplagt underveis i arbeidsdagen.
Jeg har også en del andre mennesker i prosjektarbeid, og syntest selv jeg er mer konsentrert og kan tenke flere tanker om gangen når jeg bruker Balanse Aromaspray.

Jeg bruker også Energi aromaspray på slutten av arbeidsdagen og føler meg mer klar for ettermiddagen etter å ha begynt med dette produktet.

Jeg har også brukt Harmoni aromaspray for å få bedre søvnkvalitet.
Dette ga meg endelig hele netter med søvn. Fantastisk!