MEDISKIN VIRKESTOFFER

Mediskin produktene har som hovedfunksjon å behandle problemer i huden og forbedre hudens funksjon og utseende.

Produktene har aktive ingredienser som bekjemper og styrker hudens cellefornyelse og reparasjon, og sammen virker mye bedre og balanserende på hudproblemer, reaktive utbrudd, solskader og aldring. 

 

Resultatgivende hudforbedring  

Mediskin produkter gir synlige effekter på huden allerede etter få ukers bruk. Huden fungere bedre og får en myk og fastere overfalte. Mediskin hudpleie kommer med grønn resept som optimaliser effekten og styrker huden innenfra. 

  Mediskin produkter er laget med det formål å

  • understøtte hudens funksjon
  • synlig effekt på hudproblem
  • best mulig velvære
  • naturlig skjønnhet 

  For å gjøre det enklere for deg å finne dine essensielle Mediskin produkter som din hud trenger har vi strukturert produktene under HUDPROBLEM  og etter produkt type under PRODUKTER, Mediskin Hudprodukter på meny linjen. 

  GRØNN HUDRESEPT

  Ulike hudtyper og hudtilstander krever ulik tilnærming og oppfølging. Hvordan huden pleies og livsstil er vesentlig for å oppnå resultater. Gode resultater kommer når du pleier huden innenfra og ut. Den grønne resepten er en guide som inneholder informasjon og tips til hvordan du selv kan ta kontroll og få gode resultat. Kroppens organer får huden tilført næring og vann gjennom sirkulasjonen og fjerner avfallstoffer, skadet vev og døde hudceller gjennom lymfesystemet.  Guiden belyser lettfattelig kunnskap og erfaring fra ulike temaer som har stor betydning for å få huden i balanse. 

  Mediskin produktene kan brukes på så å si alle huder, men hvordan produktene brukes i mengde og intervall er avgjørende for positivt resultat. 

   

  HOVEDINGREDIENSER I MEDISKIN PROUDKTER 

  Grunnideen for alle Mediskin produktene er å bruke naturen som fullverdig apotek, støttet opp med de mest virksomme og naturlige medisinske virkestoffene. De tre viktigste ingrediensene i Mediskin er:

  Moringa

  Hjelper med å holde huden fuktig og myk, bekjemper hud aldring og tap av elastisitet, reduserer betennelse og hjelper til med å helbrede hudirritasjoner og falme arr. Den absorberes lett i huden uten å etterlate en fet overfalte. Moringa oljen balanserer huden naturlige oljeproduksjon. Dette gjør den ypperlig for mange hudtyper, inkludert aldrende hud, rosacea og kvisehud.

  Moringa olje er rik på mange hud nærende vitaminer som vitamin A, C og E. Disse vitaminene hjelper til med å forbedre hudens elastisitet, redusere antall fine linjer og rynker og bekjempe betennelse. I tillegg hjelper C-vitamin spesielt med å reparere skadede hudceller. Moringa oljes rike vitaminprofil har den en utmerket hudpenetrasjonsprofil. Når den påføres huden, tas den lett opp og gir øyeblikkelig utstråling.

  Produkter som inneholder moringa olje er:

  Golden Cure Balm, Golden Firming Crème, Golden Drops Serum, Golden Night Balance Oil, Meso Balance Serum, Pimple Popper Serum, Calming Skin Repair Oil, Skin Regulating Oil, Golden Hand & Nail Oil, Body Care Oil, Clean & Peel, Golden Cleanser, Balancing Toner & Mist, Rx Repair Balm, Rx Skin Repair Serum 

  Tindved

  Tindved (Hagtorn) er en busk / lite tre som vokser vilt i Norge og har spiselige bær. Tindvedoljen er 100% naturlig vegetabilsk kommer fra kaldpressede tindvedbær fra områder med kulde, sterk ultrafiolett stråling, tørke og karrig jord. 

  De krevende vekstforholdene gjør at tindvedbusken er utstyrt med unike biologiske overlevelsesmekanismer. Dette er en medvirkende årsak til at bærene utstyres med uvanlig store mengder med vitaminer, mineraler og fettsyrer. Det er ufattelig at naturen har gitt oss et bær så proppfullt med bioaktive stoffer som inneholder organiske syrer, garvestoffer, eterisk olje, flavonglykosidet quercetin, provitamin A, Vitamin B og store mengder vitamin C og E. 

  Denne mye omtalte ”superfrukten” er svært rik på antioksidanter, essensielle aminosyrer, vitamin A Omega 3, 6, 9 og 7 fett og 190 andre bioaktive komponenter. Tindvedbær inneholder nesten 30% omega 7 fettsyrer som er ekstremt sjelden i. Omega 7 er en viktig komponent i cellens liv og er med på å opprettholde sunnhet i hår, hud og negler.   

  Tindvedolje brukes for å behandle brannsår, sår, eksem og solskadet hud. Denne fantastiske oljen bidrar til å bekjempe for tidlig aldring, reparere skader og gir veldig god fuktighet til huden. Olje fra tindved brukes også til behandling av stråleskader etter behandling av kreft. Oljen er veldig bra mot akne og tørr hud. 

  Produkter som inneholder Tindved olje er:

  Golden Drops Serum, Golden Night Balance Oil, Pimple Popper Serum, Calming Skin Repair Oil, Golden Lips, Golden Hand & Nail Oil, Body Care Oil, Rx Repair Balm, Rx Skin Repair Serum 

   Mandarin

  Den essensielle oljen mandarin motvirker tilstopping og strammer opp porer og fet hud og roer ned irritasjon i huden. Spesielt bra til moden hud og den er veldig god mot strekkmerker. Mandarin inngår som en komponent i mange Mediskin produkter da den er effektiv mot akner og kviser og gir en effektiv og balanserende rens av huden.

  Mandarinoljens kanskje mest kjente egenskapen er den beroligende effekten samtidig er det en emosjonelt oppløftende olje, som gjør deg lysere til sinns.

  Mandarinolje er en viktig komponent i vår olje mot strekkmerker ved graviditet. Mandarinoljen er ikke giftig, ikke irriterende på huden og allergivennlig. Kosher-sertifisert.

  Produkter som inneholder mandarin olje er:

  Golden Cure Balm, Golden Firming Crème, Silky Skin Lotion, Golden Eyes, Golden Drops Serum, Golden Night Balance Oil, Meso Balance Serum, Skin Regulating Oil, Clean & Peel, Golden Cleanser, Energizer Toner & Mist, Balancing Toner & Mist, Clean & Peel Gel, Rx Repair Balm, Rx Skin Repair Serum, Rx Rense Skum