Om oss

Anne-Marit Andersen-Storenes

Gründer og Feelgood Terapeut med Bachelor i Ernæringsfysiologi, Naturmedisinsk Aromaterapeut, Hud&helhetsterapeut, Astrolog, NLP Master practitioner level II Coach, Veileder i optimal trening & ernæring

Anne-Marit startet opp sin første klinikk i 1989 i Grimstad. Hun var en periode også medeier og drev en klinikk til på SATS treningssenter. Fra 2002 ble hun medeier og med i drift av en livsstil & helsebutikk kombinert med klinikkdrift. 

Etter mange år med stor pågang har en gradvis nedtrapping av klinikk & behandlingstilbud blitt erstattet med tid til utvikling og produsering av FeelGood Aromaterapi produkter, veiledninger, opplæring og kursing.

Menneske, naturen og skaperverket har alltid fascinert og fokuset har vært gjennom behandlinger og veiledninger å styrke mennesker helhetlig. Med hjelp av naturens essensielle oljer, smart ernæring og optimal trening er målet bedre balanse på livsstilsutfordringer, hormoner og stress, samt økt velvære og styrke fysisk og mentalt. Dette også for å booste selvtillit og for å stå stødigere i livets opp og nedturer. Sist men ikke minst; fokus på bevisstgjøring av menneskers ressurser, få frem sitt potensialet, for å skape økt motivasjon til å gå for drømmene sine. 

 

Veien videre

FeelGood Lifestyle konseptet som innebærer produksjon, utvikling, opplæring og kursing i behandlinger, veiledning og produkter er nå ett "hjertebarn" som vies mere tid og rom til, og i samarbeid med Else Karin Jegteberg har de spennende planer i Norge  fremover men også på Gran Canaria. 

For på Gran Canaria i hennes lille "casa" tilbringes mange uker i løpet av vinteren nå, hvor ett godt feelgood liv nytes og kombineres med ett samarbeid med det Norske Legesenter GC hvor hun brukes som konsulent i ernæringsfysiologi for deres pasienter men tilbyr også aromaterapibehandlinger og veiledninger.

Styrke

Over 30 års erfaring som terapeut og veileder med bakgrunn fra både den naturmedisinske og den medisinske verden bidrar til en helhetlig perspektiv på å ivareta hele mennesker for å øke livskvalitet og velværen i livet.

Utdanning

 

Else Karin Jegteberg

Gründer, FeelGood Terapeut, Medisin Kosmetisk Spesialsykepleier, hudspesialist, lys/laserterapeut

Offentlig godkjent sykepleier (1996) og universitetsutdannelse og spesialisering i hud (dermatologi), estetisk medisin og kosmetisk medisin (Norge, Frankrike, Tyskland, England, Spania), psykiatri, personalledelse, kompetanseutvikling, lys- og laserterapi, kraniosakral terapi, naturmedisinsk lymfedrening og hudpleie fra Institutt de’Beaute Paris. 

Profesjonell praksis

Else Karin startet i 1995 norges første helhetlige medisinske hud og helse klinikk, og har siden 2000 utviklet medisinsk hudpleie og cosmeceuticals. Helt fra starten av har fokus vært på personlig tilpasset behandlinger kombinert med estetikk og kunnskap fra både østen og vestens medisin.

 

Fra 2020 har hun privat praksis på AMC Clinique i Arendal, Renates Dagspa i Kristiansand og i Spania ved Det Norske Legesenter Gran Canaria i Arguineguin.

 

Klinikk, kurs og utdanning 

I 1997 startet Else Karin Norges første Medispa. 5 år senere det aller første Medisin Kosmetiske Hudakademi i Grimstad med internasjonal sertifisering for leger og sykepleiere. Agder Hudakademi utvidet de neste 2 årene med avdelinger i Sandefjord, Tønsberg og Chipping Camden og Broadway (Oxford/England). 

 

Fokus

Fokus er å få sunn hud helse med helhetlige FeelGood behandlinger for å oppnå balansert styrke, spenst og velvære for hud og kropp. Det er viktig å ha flere innfallsvinkler for å oppnå de beste resultater. Essensielt for behandlingene er å kombinere naturmedisin med kosmetisk medisin og booste hud og helse med næring, trening og innovative behandlinger for å stimulere cellemetabolismen til regenerering og balanse for å få optimale resultater og langvarig virkning.

FeelGood Lifestyle SkinBalance body & mind konseptet, behandlinger, produkter og veiledning er "hjertebarnet" som vies mere tid og rom til, og i samarbeid med Anne-Marit Andersen-Storenes holdes det på Gran Canaria V.I.P.P arrangement for en bedre hverdag med FeelGood velvære behandlinger og individuell pleie på #grønnresept.
Nye FeelGood Mediskin produkter lanseres i løpet av våren og året. 

 

Styrke

25 års erfaring med spesialist behandlinger med kosmetisk medisin, produktutvikling, naturmedisin og fokus på å se kundens behov, gi gode råd,  personlig veiledning og estetisk spesial komponert behandlinger gir naturlig, synlige og målrettede resultater. 

 

Bakgrunn
1995 Hudpleie v/Ella Bache Institute, Paris
1995 Kraniosakralterapi V/ Bio-Medius Akademiet, Oslo
1997 Offentlig godkjent sykepleier v/ Arendal Sykepleier høgskole, Arendal
1999 Kosmetisk kirurgi v/Esthetica, Oslo
1999 Fillerinjeksjoner v/ Q-med, Stockholm
1999 Botox injeksjoner v/ Allergan, Stockholm / Gøteborg / Oslo
2000 Psykatri v/Høyskolen i Agder, Kristiansand
2000 Personal ledelse & kompetanseutvikling v/ Høyskolen i Agder, Grimstad
2001 - 2016 Kosmetisk medisin kurs uke v/IMCAS, Paris (årlig)
2001 -2016 Aesthetic Medicine v/ AMWC, Monaco (årlig)
2011 Avansert Medisin Cosmetic Skincare v/ Itec / Agder Hudakademi, Grimstad
2014 IPL / Laser  v/ SkinAcademy, Chipping Camden