Om Else Karin


Else Karin Jegteberg

Medisin Kosmetisk Spesialsykepleier, hudspesialist, lys/laserterapeut, Gründer
Offentlig godkjent sykepleier (1996), universitetsutdannelse og spesialisering i hud (dermatologi), estetisk medisin og kosmetisk medisin (Norge, Frankrike, Tyskland, England, Spania). Videreutdanning i psykiatri, personalledelse og kompetanseutvikling, lys- og laserterapi, og naturmedisinsk utdanning i kraniosakral terapi, naturmedisinsk lymfedrening og hudpleieutdanning fra Institutt de’Beaute Paris. 

Profesjonell praksis

Else Karin startet i 1995 norges første helhetlige medisinske hud og helse klinikk og medispa, og har siden 2000 utviklet medisinsk hudterapi produkter. Helt fra starten av har fokus vært på personlig tilpasset behandlinger, kombinert med estetikk og kunnskap fra naturmedisin og tradisjonell medisin.
Fra 2020 har hun privat praksis på AMC Clinique og Acura AS i Arendal, og i Spania ved Det Norske Legesenter Gran Canaria i Arguineguin. 

Klinikk, kurs og utdanning 

I 1997 startet Else Karin Norges første Medispa. 5 år senere det aller første Medisin Kosmetiske Hudakademi i Grimstad med internasjonal sertifisering for leger og sykepleiere. Agder Hudakademi utvidet de neste 2 årene med avdelinger i Sandefjord og Tønsberg i Norge og Chipping Camden og Broadway i England. 

Fokus

"Less is more" og fokus på helhetlig og sunn hud og helse med styrke, spenst, komfort og velvære for hud og kropp. Det er viktig å ha flere innfallsvinkler for å oppnå de beste resultater. Essensielt for behandlingene er å kombinere naturmedisin med kosmetisk medisin og booste hud og helse med optimal ernæring, tilpasset trening og innovative behandlinger for å stimulere cellemetabolismen for å få synlige resultater og langvarig virkning.
Feelgood Mediskin konseptet med effektive behandlinger, hudterapi produkter og grønne resepter er "hjertebarnet" sammen med Feelgood arrangementer på klinikker/butikker for å sette fokus på hud i balanse og naturlig skjønnhet og velvære.

Golden Moment

Golden Moment er en av mine aller beste favoritt behandlinger og en klassisk Feelgood behandling med det beste huden kan få av feelgood gull og velvære. En time med deilig ansiktsmassasje, dyprengjøring og tilførsel av naturens vitaminer og plantevirkestoffer for å balansere og gi huden styrke, spenst og glød! 

Golden Age

En oppgradert Golden Moment behandling med effektiv Mediskin og medisinsk tilleggsbehandling for å adressere hudproblem, forbedre solskader eller hudens styrke og spenst. En effektiv og helhetlig hud- og velværebehandling med synlige resultat.

Styrke

25 års erfaring med spesialist behandlinger (kosmetisk medisin og naturmedisin) og innovativ produktutvikling. Sette kundens behov i fokus og kontinuerlig tilpasse behandlingen for å oppnå synlige og naturlige resultater.  

Bakgrunn

1995 Hudpleie v/ Ella Bache Institute, Paris
1995 Kraniosakralterapi V/ Bio-Medius Akademiet, Oslo
1997 Offentlig godkjent sykepleier v/ Arendal Sykepleier høgskole, Arendal
1999 Kosmetisk kirurgi v/ Esthetica, Oslo
1999 Fillerinjeksjoner v/ Q-med, Stockholm
1999 Botox injeksjoner v/ Allergan, Stockholm / Gøteborg / Oslo
2000 Psykatri v/ Høyskolen i Agder, Kristiansand
2000 Personal ledelse & kompetanseutvikling v/ Høyskolen i Agder, Grimstad
2001 -> årlige Kosmetisk medisin kurs uke v/ IMCAS, Paris 
2001 -> årlige Aesthetic Medicine v/ AMWC, Monaco 
2011 Avansert Medisin Cosmetic Skincare v/ ITEC / Agder Hudakademi, Grimstad
2014 IPL / Laser  v/ SkinAcademy, Chipping Camden