Veiledning Else Karin

GLAM VEILEDNING 

Innebærer Good Life Activity Mapping, veiledning på #grønnresept med spesialsykepleie for hud og helse i balanse

Er en løsninsforkusert veiledning som innebærer kartlegging av symptomer/utfordringer, bevisstgjøring og hvordan tiltak / aktiviteter som lindre, styrker og løser dette; f.eks redusere stress og spenninger
GLAM kan brukes for alle utfordringer (hud, kropp, helse, mentalt og fysisk) og situasjoner (livskriser, stress etc) for å finne dine egne helhetlige løsningninger.
GLAM hjelper deg med å reflektere over hvordan utfordringen din påvirker din hverdag, slik at du får en oversikt over hva som er dine virkelige utfordringer, og det du skal ha fokus på. Et steg videre hjelper GLAM deg med å kartlegge dine varselsignaler og sortere hva konkret skjer forbindelse med utfordringen i hverdagen din. Til sist vil GLAM gi deg løsningsforslag for å utarbeide gode rutiner, og helhetlige tiltak for å dempe og lindre ubehag, gi økt mestring og livsglede for å ha et godt liv med mening og velvære.

 

VEILEDNING PÅ #GRØNNRESEPT

Innebærer personlig veiledning for ditt hud/helse problem/utfordring med tiltak og gode rutiner innen anbefalt matvalg & ernæring, urter, trening/aktivitet, stress redusering og hjemmeprogram med FeelGood Aroma og MediSkin produkter for optimal pleie og velvære.

Hud i balanse
Kropp i balanse
 

Er du klar for endringer i hverdagen?

 

Send meg

 

Vi møtes via skype, telefon/mitt kontor eller du får en individuell skriftlig veiledning og kartlegging som inneholder;
 

Mål

Lindring av utfordring, velvære, innsikt, påfyll og pleie som motiverer, veileder og styrker deg hver dag, og i alle endringsprosesser mot nye retninger, drømmer og mål. 
 
Kjenner du dette er noe for deg?
 

For mer informasjon

Ta kontakt med  Else-Karin 
Mail: else.karin9@gmail.com 
 
Pris:
Tilpasset Mediskin- eller Aroma Kit gis 30% rabatt vist du ønsker det
 
Kontortid mellom kl 10.00-15.00