V.I.P.P GUIDE FOR OPTIMAL HUDPLEIE

Feelgood V.I.P.P guide inneholder

 • Velvære
 • Inspirasjon
 • Personlig Pleie

For å gi helhetlig og optimal effekt, fremme naturlig skjønnhet og deilig velvære fra innsiden ut

V.I.P.P guiden gir deg veiledning om hvordan du med enkle grep får best resultat av din hudpleie hjemme og samtidig gi gode løsninger til dine hudutfordringer. 
Guiden inneholder tips og informasjon om hudens "byggeklosser" og hvordan de påvirker og kan tilføres med smarte Feelgood valg og grønne tiltak, slik at du får en sunn hud, komfort og deilig velvære. En grønn hudpleie resept som gir deg bevissthet om huden din, og hvordan du selv kan få effektive resultat og en naturlig og vakker hud med økt styrke og spenst innenfra ut.
  Hudguidene inneholder profesjonell veiledning og helhetlige råd for å få en naturlig, velfungerende og vakker hud og inneholder følgende tema:
  • EGENPLEIE med naturlige hudprodukter og velvære gull for effektiv hudpleie og velvære
  • BEVISST LIVSSTIL med bevisste hverdagsvalg for å få og beholde en sunn og vakker hud
  • ERNÆRING med anbefalinger om kosthold, oppskrift, tilskudd og urter fra naturens apotek for tilføring av gode "byggeklosser" og effektiv støtte i hudbehandlingen. 
  • AKTIVITET & AVSPENNING med fysisk trening for bedre sirkulasjon, energi, næringsopptak og lymfedrenering, og avspenning for roe ned og redusere stress for å gi huden balanse, vitalitet og glød. 


  Hovedfokus

  1. BE GOOD
  Vær god mot selv, med fokus på smarte matvalg, urter, gode næringsstoffer og tilskudd som kan implementeres i hverdagens kosthold. Inkludere en deilig smoothie oppskrift med riktige «byggeklosser» som er gull for hud, hodet og en kropp i balanse.
  2. FEEL GOOD
  Føl deg vél, med fokus på bevisstgjøring om livsstil, trening og avspenning med gode FeelGood Mind tips & råd som bidrar til en bedre og balansert hud, kropp og hverdag.
  3. LOOK GOOD 
  Se bra ut, med rene, økologiske, forfriskende og deilige Aroma- og Mediskin produkter inkludert produkt veiledning, steg-for-steg bruksanvisning og anbefalt hjemmeprogram for optimalisert helhetseffekt, problemløsing og velvære for hud og kropp.

  V.I.P.P GUIDER FOR FEELGOODS HELHETLIG HUDPLEIE 

  Grønn V.I.P.P hudpleie resept summerer gode feelgood tiltak og anbefalinger i en guide tilpasset ulike hud utfordringer.

   

  HUD I BALANSE

  For å behandle og gi alle hudtyper balanse. Hjelper deg å finne din hudtype, hudtilstand og hvordan gi din hud optimal pleie og behandling. 

   

  AGE PERFECT

  V.I.P.P GUIDE med helhetlige råd for å gi voksen og moden hud fasthet, spenst og glød. 

  HUDENS HARMONI

  For å behandle og gi problemhud harmoni. Hjelper deg med fet og kombinert hudtype, hud plaget med blankhet, grove porer, sensibilitet, kviser og akne, voksen akne, rosacea og optimal pleie og behandling for hun og han. 

  SOLSKADET HUD

  For å behandle og reparere solskadet hud som er plaget med pigmenteringer, rødhet, sprengte kar, fine linjer og rynker og tynn eller grovhud etter mange år i sol, vær og vind.

   

  GREEN TEENS

  For å forebygge, pleie og holde ung hud i balanse som er plaget med hormonelle kviseutbrudd, blankhet, tette porer, talgproduksjonen og ubalanse etter bruk av makeup.

   

   GRØNN HUDPLEIE FOR MENN

  Informasjon og tips om hudpleie for menn og hvordan forebygge ubehag etter barbering, inngrodde hår, grove porer og tips og råd for å holde huden i balanse og unngå sårhet, kviser, fethud, kløe, eksem og tørr hud/hudflassing.
   

  SÅR HUD, EKSEM OG PSORIASIS

  For å behandle og reparere sår hud som er plaget med ekstrem tørrhet, utslett, kløe, eksem og psoriasis. 

   

  Oversikt over Feelgood Mediskin Hudterapi Kit

  Oversikt over Mediskin produkter