HUD- OG VELVÆREGUIDER

Feelgood Mediskin's hud- og velværeguider inneholder profesjonell veiledning, tips og helhetlige råd for å gi optimal effekt av feelgood produktene og naturlig vakker hud med komfort og velvære 

Hud- og velværeguidene inneholder profejsonell veilening om hvordan du med enkle grep får best resultat av din hudpleie hjemme og naturlige løsninger til ulike hudutfordringer. 
Lang erfaring med hudterapi og profesjonell kunnskap / forsking om hvordan hudens "byggeklosser" påvirkes og tilføres med smarte valg, er grunnlaget for Feelgood tiltakene for å oppnå naturlige resultater og en vakker og sunn hud med komfort og velvære.
Hud- og velværeguidene har fokus på den grønne hudpleie tradisjonen og helhetlige hudresepter som består av bevisste og naturlige valg for huden, og hvordan få effektive resultat og sunn og vakker hud med økt styrke og spenst innenfra ut.
  Hudguidens tema:
  • EGENPLEIE med naturlige hudprodukter og velvære for effektiv hudpleie og velvære
  • BEVISST LIVSSTIL og hverdagsvalg for å få og beholde en sunn og vakker hud
  • ERNÆRING med anbefalinger om kosthold, oppskrift, tilskudd og urter fra naturens apotek for tilføring av gode "byggeklosser" og effektiv støtte i hudbehandlingen. 
  • AKTIVITET & AVSPENNING med forslag til fysisk trening for bedre sirkulasjon, energi, næringsopptak og lymfedrenering, og avspenning for roe ned og redusere stress for å gi huden balanse, vitalitet og glød. 


  Hovedfokus

  1. BE GOOD
  Vær god mot selv, med fokus på smarte matvalg, urter, gode næringsstoffer og tilskudd som kan implementeres i hverdagens kosthold. Inkludere en deilig smoothie oppskrift med riktige «byggeklosser» som er gull for hud, hodet og en kropp i balanse.
  2. FEEL GOOD
  Føl deg vél, med fokus på bevisstgjøring om livsstil, trening og avspenning med gode FeelGood Mind tips & råd som bidrar til en bedre og balansert hud, kropp og hverdag.
  3. LOOK GOOD 
  Se bra ut, med rene, økologiske, forfriskende og deilige Aroma- og Mediskin produkter inkludert produkt veiledning, steg-for-steg bruksanvisning og anbefalt hjemmeprogram for optimalisert helhetseffekt, problemløsing og velvære for hud og kropp.

  HUD- OG VELVÆREGUIDER 

  inneholder Feelgood GLAM hudpleie resept med velutprøvd feelgood tiltak og anbefalinger i hud- og velvære guider tilpasset ulike hud utfordringer.

   

  HUD I BALANSE

  GLAM hudpleie og behandling for å fremme balanse til alle hudtyper. Guiden gir  veiledning om optimal hudpleie og effektiv selvbehandling med bruk av feelgood grunnleggende hjørnesteiner. 

   

  AGE PERFECT

  HUDGUIDE med helhetlige råd for å gi voksen og moden hud fasthet, spenst og glød. 

  HUDENS HARMONI

  For å behandle og gi problemhud harmoni. Veiledning, tips og profesjonelle råd for fet og kombinert hudtype, hud plaget med blankhet, grove porer, sensibilitet, kviser og akne, voksen akne, rosacea og optimal hudpleie for han og henne. 

  SOLSKADET HUD

  Profesjonelle tips og råd for å behandle og reparere solskadet hud, hud som er plaget med pigmenteringer, rødhet, sprengte kar, fine linjer og rynker og tynn eller grov hud etter mange år i sol, vær og vind.

   

  HARMONIZING TEENS

  Enkle og virksomme råd for å forebygge, pleie og holde ung hud i balanse. Profesjonell informasjon og veiledning for forebygging og behandling av ungdomshud plaget med hormonelle kviseutbrudd, blankhet, tette porer, talgproduksjonen og ubalanse etter bruk av makeup.

   

   GRØNN HUDPLEIE FOR MENN

  Informasjon og tips om hudpleie for menn og hvordan forebygge ubehag etter barbering, inngrodde hår, grove porer og tips og råd for å holde huden i balanse og unngå sårhet, kviser, fethud, kløe, eksem og tørr hud/hudflassing.
   

  SÅR HUD, EKSEM OG PSORIASIS

  For å behandle og reparere sår hud som er plaget med ekstrem tørrhet, utslett, kløe, eksem og psoriasis. 

   

  Oversikt over Feelgood Mediskin Hudterapi Kit

  Oversikt over Mediskin produkter