GRØNN RESEPT FOR OPTIMAL HUDPLEIE

Feelgood hudpleie med grønn resept vil gi optimal effekt, naturlig skjønnhet og deilig velvære

En grønn resept gir deg veiledning om hvordan du med enkle grep får best resultat av din hudpleie og god velvære i huden. Resepten inneholder tips og informasjon om hudens "byggeklosser" og hvordan de påvirker og kan tilføres med smarte Feelgood valg og grønne tiltak, slik at du får en sunn hud med økt styrke og spenst innenfra ut.
  Guiden inneholder profesjonelle tips og råd for å få en naturlig, velfungerende og vakker hud med komfort og deilig velvære
  • EGENPLEIE med naturlige hudprodukter og velvære gull for å gi huden pleie og velvære
  • BEVISST LIVSSTIL med bevisste hverdagsvalg for å få og beholde huden vakker
  • ERNÆRING med anbefalinger om kosthold, smoothie oppskrift, tilskudd og urter (naturens apotek) for å gi huden gode "byggeklosser" og behandling. 
  • AKTIVITET & AVSPENNING med fysisk trening for  bedre sirkulasjon, energi og næringsopptak og drenering og fjerning av døde hudceller for å gi huden balanse og glød. 


  Hovedfokus i de grønne reseptene

  1. BE GOOD
  Vær god mot selv, med fokus på smarte matvalg, urter, gode næringsstoffer og tilskudd som kan implementeres i hverdagens kosthold. Inkludere en deilig smoothie oppskrift med riktige «byggeklosser» som er gull for hud, hodet og en kropp i balanse.
  2. FEEL GOOD
  Føl deg vél, med fokus på livsstil, bevisstgjøring trening og avspenning og FeelGood tips & råd som bidrar til en bedre, balansert hud, kropp og hverdag.
  3. LOOK GOOD 
  Se bra ut, med rene, økologiske, forfriskende og deilige Aroma- og Mediskin produkter inkludert produkt veiledning og anbefalt hjemmeprogram for optimalisert helhetseffekt, problemløsing og velvære for hud og kropp.

  Oversikt over grønn resept hudpleie guider

  HUD I BALANSE

  For å behandle og gi alle hudtyper balanse. Hjelper deg å finne din hudtype, hudtilstand og hvordan gi din hud optimal pleie og behandling. 

   

  AGE PERFECT

  Grønn resept med helhetlige råd for å gi voksen og moden hud fasthet, spenst og glød. 

  HUDENS HARMONI

  For å behandle og gi problemhud harmoni. Hjelper deg med fet og kombinert hudtype, hud plaget med blankhet, grove porer, sensibilitet, kviser og akne, voksen akne, rosacea og optimal pleie og behandling for hun og han. 

  SOLSKADET HUD

  For å behandle og reparere solskadet hud som er plaget med pigmenteringer, rødhet, fine linjer og rynker og tynn eller grovhud etter mange år i sol, vær og vind.

   

  TENÅRINGSHUD

  For å forebygge, pleie og holde ung hud i balanse som er plaget med hormonelle kviseutbrudd, blankhet, tette porer, talgproduksjonen og ubalanse etter bruk av makeup.

   

  SÅR HUD, EKSEM OG PSORIASIS

  For å behandle og reparere sår hud som er plaget med ekstrem tørrhet, utslett, kløe, eksem og psoriasis. 

   

  Oversikt over Grønnresept Feelgood Mediskin Hudterapi Kit

  Oversikt over Mediskin produkter