KURS OG SAMARBEID

Ønsker du å tilby dine kunder unike og helhetlige løsninger for hud, kropp og livsstilsutfordringer? 

FeelGood Lifestyle konseptet innebærer norskproduserte Aromaterapi og Mediskin produkter basert på naturens fantastiske plantevirkestoffer, patenterte og øko-sertifiserte ingredienser og grønne resepter med helhetlig veiledning for optimalisere, balansere eller løse en utfordring, økt velvære og bedre livskvalitet. 
Vi søker samarbeid med profesjonelle klinikker, terapeuter og samarbeidspartnere som har en grønn profil og relevant bakgrunn som er genuint opptatt av å være fremtidsrettet, resultatgivende, ønsker å ivareta dyrebare ressurser og som: 
🌱 vil bruke naturens fantastiske apotek i produkter og behandlinger 
🌱  vil ha en bærekraftig og grønn profilering i produkter og behandlinger 
🌱  ser verdien av personlig veiledning, unik oppfølging og helhetlig profil for å optimalisere resultater for sine kunder
🌱  målet er hud-, kropp og sinn i bedre balanse, føle seg bedre, ha mer velvære og en bedre livskvalitet
🌱  FeelGood Lifestyle ivaretar helheten med fokus på å nyte de små «gull» i hverdagen og hvor grønt er skjønt 
Med omtanke for mennesker og takk til naturen💚  
 
For samarbeidspartnere innen butikk og nettbutikksalg gir vi opplæring i produktene og tilgang til våre hud, kropp og livsstilsguider på grønn resept. For terapeuter som har den rette kompetanse tilbyr vi full opplæring i både produkter, produktprotokoller og guider på grønn resept.

FeelGood Lifestyle konseptet innebærer

1. FeelGood Mediskin produkter, hudbehandling og protokoller for optimal velvære og en balansert, frisk hud:
Er avanserte biokjemiske og naturlige medisin kosmetiske, helhetlige og problemløsende produkter og hudbehandling som individuelt tilpasset kundens ønske og behov.

Formålet med Mediskin 
Gi huden balanse, komfort, styrke og spenst, lindre hudproblemer /utfordringer, hudforbedre og opprettholde sunn hudhelse. 
Feelgood Mediskin inngår en grønn resept med profesjonell veiledning for hjemmebehandling og individuell protokoll og oppfølging. 
2. FeelGood Aroma produkter, behandling og protokoller for optimal velvære og en bedre livskvalitet:
Innebærer respektfull bruk av naturens biokjemiske virkestoffer og "den myke medisin" som franske leger kaller essensielle oljer,  i våre produkter og behandlinger som er individuelt tilpasset kundens behov og ønsker.  

Formålet med Aroma
Balansere og lindre muskel og leddplager, stress-utfordringer og uro, styrke immunforsvar, fordøyelse, hud og energi, bringe økt livskvalitet og velvære som bidrar til fornøyde og trofaste kunder. 
3. FeelGood Grønn Resept 
Til alle som kjøper et Aroma- eller Medskin produkt følger det med velvære & livsstilsguide. Vi kaller det V.I.P.P. guider med ønske om å gi våre kunder Velvære, Inspirasjon, Pleie & Påfyll. Guidene inneholder anbefalte tiltak og gode rutiner innen matvalg & ernæring, urter, trening, yoga øvelser, avspenningsøvelser og hjemmeprogram med feelgood produkter. 
Interessert? Send en mail til oss og skriv litt om din bakgrunn og hvorfor du ønsker å jobbe med FeelGood konseptet.
 Mail:anne.marit.storenes@gmail.com 
 

Samarbeidspartnere

DET NORSKE LEGESENTER, Gran Canaria
Vi har samarbeid med den flotte klinikken til lege Hege Strømsnes og hennes dyktige team v/Det Norske Legesenter, Gran Canaria.  Else Karin har holdt kurs for henne og de ansatte  på klinikken og Hege Strømsnes tilbakemelding er følgende;
"Jeg har vært så heldig å få kurs og opplæring i hudhelse og estetisk medisins av Else Karin Jegteberg.
Else Karin har SÅ mye kunnskap og lang erfaring i behandlinger om gir en sunn og frisk hud. Det har vært en fornøyelse å få lov til å samarbeide med henne og FeelGood-konseptet.
Else Karin er veldig seriøs og dyktig, både som behandler og som lærer. Hun er en nydelig person som ser hele menneske bak en kunde. Man får umiddelbart tillitt til henne.
Hun har utviklet sine egne fantastiske hudprodukter og har serier for ulike aldre og hudtyper. Jeg har blitt helt avhengig av hennes Golden Age Cure.
Jeg kan på det varmeste anbefale Else Karin som behandler og som lærer. I tillegg anbefaler jeg hennes FeelGood MediSKin for daglig hudpleie"
Hege Strømsnes, Lege. Det Norske Legesenter Gran Canaria  
 
SPIRE HUDPLEIE  Grimstad
Tina Mariell Sevrinsen og Stine Steen Pedersen er gründerne av denne flotte klinikken hvor profilen er «norsk og grønn». De er 2 profesjonelle, dedikerte terapeuter som er opptatt av å bruke Norsk produserte produkter og naturens fantastiske ressurser for å ivareta kundene fra topp til tå. De er vår pilot klinikk/ terapeuter i Norge som vi er meget fornøyd med. Deres tilbakemelding på kurset og konseptet er;
"Vi på Spire hudpleie var på kurs hos Anne-Marit i FeelGood Lifestyle konseptet juli 2020!
Vi ble tatt imot med åpne armer! Vi fikk lære alt vi ønsket, og følte oss trygge når vi tilslutt stod med egne kunder på behandlingsbenken!
Konseptet er veldig inspirerende, og dyptgående.
Vi anbefaler virkelig andre terapeuter som vil starte med eller lære mer om aromaterapi, å ta kurset!
Vi er veldig fornøyde med både oppfølging, de unike FeelGood Aroma produktene og behandlingen!"  
Stine Steen Perdersen og Tina Mariell Sevrinsen , terapeuter v Spire Hudpleie
 
HELHET OG SONETERAPI, Grimstad
Ingunn Elisabet B Melbye er Helhets-og soneteapeut, har brukt feelgood AROMA produkter i mange år og sier som følger ; "Jeg kunne ikke klart meg uten disse produktene, hverken som terapeut eller privat person. Anne Marits kunnskap om produktene og hennes lange erfaring innen bransjen vil jeg si er en medvirkende faktor til at jeg setter litt til kvaliteten på produktene".
 
SUNKOST ODDEN,Grimstad
Sunkost Odden har solgt flere av våre produkter i sin butikk i over 4 år. Kundene har funnet sine favoritter  og vi har fått gode tilbakemeldinger gjennom disse årene