Om Anne-Marit

Anne-Marit Andersen-Storenes
Bachelor i Ernæringsfysiologi, Naturmedisinsk Aromaterapeut, Hud & helhetsterapeut, Astrolog, NLP Master practitioner level II Coach, Veileder i optimal trening & ernæring, International Medi Yoga Instruktør 
Bakgrunnen 
Mennesket, naturen og skaperverket har alltid fascinert, og kombinert med personlige helseutfordringer som brøt ut i 1986 har det påvirket retningene innen utdannelser og livsstil
Anne-Marit startet opp sin første klinikk i 1989 i Grimstad. Hun var en periode også medeier og drev en klinikk til på SATS treningssenter. Fra 2002 ble hun medeier og med i drift av en livsstil & helsebutikk kombinert med klinikkdrift. 
Etter mange år med stor pågang har en gradvis nedtrapping av behandlingstilbud blitt erstattet med mer tid til utvikling og produsering av FeelGood Aromaterapi produkter, livsstil og velvære guider, samt å tilby helhetlige veiledninger.
30 års erfaring
Med over 30 års erfaring, personlig og profesjonelt, med dypdykk i både den naturmedisinske og den medisinske verden er ønske å hjelpe andre helhetlig med tilpassede «resepter» for en bedre, mer velværefylt og spennende hverdag.
Hvor gleden over aromaterapi og daglig bruk av essensielle oljer, tilpasset yoga og treningsøkter, balansert kosthold, egentid og meditasjon kombinert med astrologiens spennende og bevisstgjørende horoskop-kart kan bringe velvære, inspirere og gi personlig påfyll som beriker, styrker og motivere til å ha det så godt som mulig. Leve ut drømmer og mål uansett helseutfordringer eller alder
Les mer om hva hun tilbyr her
  Veien videre
  Personlig- forsette å lære mer som beriker kropp og sjel, som også brukes i virke som veileder og terapeut 
  Feelgood Body & Mind- i Anne-Marit´s klinikk som nå er flyttet hjem tilbys VIP konsultasjoner (velvære, inspirasjon, personlig påfyll), presentasjon og salg av feelgood produktene.
  Fra høsten 2022 blir det stort fokus på MediYoga instruktør utdannelse. En spennende og berikende tilførsel både personlig og for kunder/klienter.
  Forsette å tilbringe 10-12 uker uker i løpet av vinteren på Gran Canaria, hvor ett godt feelgood liv nytes og kombineres med jobb og ett samarbeid med det Norske Legesenter i Arguineguin.
  Feelgood Lifestyle AS konseptet- i samarbeid med kollega Else Karin videreutvikling og produsering av feelgood produkter og V.I.P.P. guider for hud og kropp i balanse. Inkludere flere klinikker og livsstilsbutikker som kan "spre det glade budskap" om hva produktene og guidene kan bidra med.
  Utdanning
  • 2022 Sertifisert International MediYoga Instruktør v/MediYoga Norge
  • 2015 -2017 Bachelor Ernæringsfysiologi-grunnmedisin, biokjemi og trening v/ Atlantis medisinske Høyskole, Oslo 
  • 2014 Sertifisert NLP Master practitioner level II Coach v/ Nordic Coach & NLP Academy, Arendal
  • 2012 Sertifisert NLP-practitioner level 1 Coach v/ Nordic Coach & NLP Academy, Arendal 
  • 2014 Sertifisert Veileder i optimal trening og ernæring v/ Tunsberg Medisinske Skole 
  • 2013 Optimal trening og ernæring del 2 v/ Tunsberg medisinske skole
  • 2012 Optimal trening og ernæring del 1 v/ Tunsberg medisinske skole
  • 2004-2005  Biologisk medisin v/ Axelsons Body Work School, Oslo 
  • 1999-2002 Astrolog v/ Den Nordiske Astrolgi skole, Oslo 
  • 1997-1999 Naturmedisinsk Aromaterapeut v/ NIFA Oslo/Lier 
  • 1995-1996  Aromaterapeut, v/ Chi-Instituttet Sandefjord 
  • 1992-1993 Anatomi &Fysiologi v/ Arendal sykepleierskole 
  • 1988-1989 Hud-helse-helhetsterapeut v/ Belizia, Lillesand