Om Anne-Marit

Anne-Marit Andersen-Storenes
Bachelor i Ernæringsfysiologi, Naturmedisinsk Aromaterapeut, Hud & helhetsterapeut, Astrolog, NLP Master practitioner level II Coach, Veileder i optimal trening & ernæring.

Anne-Marit startet opp sin første klinikk i 1989 i Grimstad. Hun var en periode også medeier og drev en klinikk til på SATS treningssenter. Fra 2002 ble hun medeier og med i drift av en livsstil & helsebutikk kombinert med klinikkdrift. 

Etter mange år med stor pågang har en gradvis nedtrapping av klinikk & behandlingstilbud blitt erstattet med tid til utvikling og produsering av FeelGood Aromaterapi produkter, veiledninger, opplæring og kursing.

Mennesket, naturen og skaperverket har alltid fascinert, og kombinert med personlige helseutfordringer som brøt ut i 1986 har det påvirket retningene innen utdannelser og livsstil. Hennes egen «resept» for en bedre hverdag har bidratt til fokus gjennom behandlinger og veiledninger å styrke mennesker helhetlig med hjelp av naturens essensielle oljer, balansert kosthold, ernæring og trening for å bedre balanse på livsstilsutfordringer, hormoner og stress, samt økt velvære og styrke fysisk og mentalt. Sist men ikke minst; fokus på bevisstgjøring av menneskers ressurser, få frem sitt potensialet, for å skape økt motivasjon til å gå for drømmene sine. 

Veien videre
FeelGood Lifestyle konseptet med videreutvikling innen helhetlig livsstil, aromaterapi produkter med grønne resepter, produksjon, kursing, feelgood veiledninger og V.I.P.P dager på klinikker og butikker er fokuset nå. 

På Gran Canaria tilbringes også mange uker i løpet av vinteren nå, hvor ett godt feelgood liv nytes og kombineres med litt jobb og ett samarbeid med det Norske Legesenter GC hvor hun brukes som konsulent i ernæringsfysiologi for deres pasienter og tilbyr også aromaterapibehandlinger der. 

Over 30 års erfaring som terapeut og veileder med bakgrunn fra både den naturmedisinske og den medisinske verden bidrar til en helhetlig perspektiv på å ivareta hele mennesker for å øke livskvalitet og velværen i hverdagen med tilpassede behandlinger, veiledninger og produkter.

Utdanning

 • 2015 -2017 Bachelor Ernæringsfysiologi-grunnmedisin, biokjemi og trening v/ Atlantis medisinske Høyskole, Oslo 
 • 2014 Sertifisert NLP Master practitioner level II Coach v/ Nordic Coach & NLP Academy, Arendal
 • 2012 Sertifisert NLP-practitioner level 1 Coach v/ Nordic Coach & NLP Academy, Arendal 
 • 2014 Sertifisert Veileder i optimal trening og ernæring v/ Tunsberg Medisinske Skole 
 • 2013 Optimal trening og ernæring del 2 v/ Tunsberg medisinske skole
 • 2012 Optimal trening og ernæring del 1 v/ Tunsberg medisinske skole
 • 2004-2005  Biologisk medisin v/ Axelsons Body Work School, Oslo 
 • 1999-2002 Astrolog v/ Den Nordiske Astrolgi skole, Oslo 
 • 1997-1999 Naturmedisinsk Aromaterapeut v/ NIFA Oslo/Lier 
 • 1995-1996  Aromaterapeut, v/ Chi-Instituttet Sandefjord 
 • 1992-1993 Anatomi &Fysiologi v/ Arendal sykepleierskole 
 • 1988-1989 Hud-helse-helhetsterapeut v/ Belizia, Lillesand