Velvære på #grønnresept

       

Det er mange årsaker til ubalanser i hud og kropp. Stress, kroniske helseutfordringer, dårlig søvnkvalitet, mangelfullt kosthold, dårlig selvbilde m.m. Gjennom livet hilser vi alle på opp-og nedturer, helse utfordringer og livskriser.

Med Velvære Guider på #grønnresept ønsker vi å dele vår kunnskap og personlige erfaringer gjennom enkle lavterskel livsstilstips og anbefalte velværetiltak som kan implementeres  i hverdagen. Vi kaller det "våre gull" fordi det bidrar til bedre balanse på både energi, hormoner, stress, smerter, vekt, hud, selvfølelse og humør. Dette ønsker vi også for deg.

Derfor får våre kunder Velvære guider, "det lille ekstra" av oss når de bestiller FeelGood Aroma - og MediSkin produkter.  

Med omtanke for deg og takk til naturen💚

 

Hovedfokus og ønske i veiledningene

1. BeGood:

Vær god mot selv, hvor vi har fokus på smarte matvalg, urter, gode næringsstoffer og tilskudd som kan implementeres i hverdagens kosthold. Inkludere en deilig smoothie oppskrift med riktige «byggeklosser» som er gull for hud, hodet og en kropp i balanse.

2. FeelGood:

Føl deg vell, hvor vi har  fokus på bevisstgjøring, trening og avspenning, GLAM-og FeelGood tiltak, tips & råd som bidrar til en bedre, balansert hud, kropp og hverdag.

3. LookGood:

Se bra ut, hvor vi tilbyr rene, økologiske, forfriskende og deilige Aroma- og Mediskin produkter inkludert veiledning og anbefalt hjemmeprogram for optimalisert helhetseffekt, problemløsing og velvære for hud og kropp.

FeelGood Kropp i balanse på #grønnresept innebærer guider for;

Feelgood Hud i balanse på #grønnresept innebærer guider til


For personlige veiledninger;

Else Karin: https://www.feelgood-lifestyle.no/pages/veiledning-else-karin

Anne-Marit:https://www.feelgood-lifestyle.no/pages/veiledninger