VINTER HUDEN TRENGER BESKYTTELSE OG PLEIE

VINTER HUDEN TRENGER BESKYTTELSE OG PLEIE

Akkurat nå kjenner vi kulden så snart vi stikker nesen på utsiden. Derfor er det viktig å kle huden for vinter været. Temperatur forskjellene fra -minus grader ute til over 20 varmegrader inne og tørt inneklima både på jobb, skole eller treningssenter tærer på huden. 

1. BESKYTT HUDEN for vinterkulden og de store forskjellene fra varm og tørr inneklima til kulde og vintervær ute.

Små kapillærer på kinna, lepper og nese er spesielt utsatt for kulden, og i verste fall "fryser" de til og forårsaker sprengte blodkar og frostbitt skader. 

Bytt ut vannbaserte kremer til hudoljer og oljebaserte produkter. Oljer trenger lave temperaturer for å fryse, og med kroppstemperaturen som "glødelampe" vil huden være beskyttet mot kulde og vind. Men i minus grader fra -15 må du beskytte huden med tøy i tillegg. 

Hudoljer og hudsalver / balmer beskytter også mot fukttap. Temperatur forskjeller og tørt inneklima tapper huden for fukt, både hjemme og på jobb, og spesielt på institusjoner. I tillegg tappes hudens fuktlager seg fort av blått lys og stråler fra pc/mobile skjermer. 

Jeg anbefaler alle unge som godt voksne å bruke hudoljer og hudsalver om vinteren.

Feelgood Mediskin sin GOLDEN CURE BALM er en pleiende og beskyttende hudbalm som kan brukes både morgen og kveld, for alle hudtyper. Proppfull med pleiende oljer, nærende Shea Butter og vitaminer kurer og beskytter balmen huden din i hele vinter.

Et godt alternativ til ung hud, menn og som ren kuldekrem anbefaler jeg Feelgood Aroma SKIN BALM som er en nydelig «all round» salve som huden din vil elske. Skin Balm inneholder en bukett av nærende, beskyttende oljer og virksomme essensielle oljer som pleier og behandler tørr, ømfintlig hud, eksem og er en super kuldekrem. 

Begge hudsalvene er svært potente og det trengt bare en bitte liten mengde og tynt lag for å pleie og beskytte huden. 

 

2. TILFØR HUDEN FUKTIGHET og drikk nokk vann. Vi drikker mindre rent vann om vinteren, og kroppen trenger like mye som før, om ikke mer. Redusere varme drikker som kaffe og te, og bygg de gjerne ut med kokt vann med ingefær og sitron. Det styrker immunforsvaret og hjelper til med å balansere huden.

Kulde, ventilasjonsannlegg, tørt inneklima og blått lys tapper huden for fuktighet. Feelgood Mediskin BALANCING TONER & MIST tilfører fuktighet til huden og kan sprayes over huden flere ganger i løpet av dagen, til og med over makeupen. Hvem har vel ikke kjent på krakelert makeup utover dagen? Spray på ett pump med Balancing toner & mist ett par ganger om dagen, så sikrer du deg en frisk hud med glød hele dagen. I tillegg er denne en balanserende toner som brukes etter hudrensen.

3. PLEIE HUDEN med vitaminer og næring er spesielt viktig om vinteren, i tillelgg til å rense huden med omsorg.

Ingen glød og fresh hud uten å rense huden godt. Det som er viktigst om vinteren er å bruke renseprodukter som både renser godt og fjerner døde hudceller samtidig ta vare på fuktighetslageret i huden. CLEAN & PEEL rengjør, skrubber og nærer huden mens du sover. Knuste jojobakjerner og gode renseoljer rengjør huden i dybden og skrubber bort døde hudceller fra overflaten uten å tørke ut huden.

Mitt tips for en god rens er å rense huden godt om kvelden. En god mikrofiberklut og lunket vann vil dra ut smuss og døde hudceller og fjerne produktet fra huden. Rens huden smart med mikrofiberklut, så bevares det tynne fine lipidlaget som beskytter huden på dagen. For de fleste er kun varmt vann og mikrofiberklut tilstrekkelig for å gi huden en god rens på morgen. Både kveld og dag bør du bruke en rensetoner etter rensekremen (gele, peel, balm). Enkelt og effektivt får du med ett spray med Balancing Toner & Mist strammet opp porene og tilført huden ekstra fuktighet, friskhet og glød! 

Hvem ønsker vel ikke at hud og porer holder er fast og fresh? Med Feelgood Mediskin GOLDEN DROPS, vil 1 dråpe massert over huden gi essensiell tilførsel av nærende vitaminer og fuktighet som hjelper huden å gløde og holde seg spenstig og fast. Golden Drops er ett supert serum som både booster, pleier og forebygger og behandler både fine linjer, redudusere solskader og stramme opp grove porer og slapp hud. 

Mangler huden din komfort eller du ønsker mer informasjon om vinterpleie for huden din, ta kontakt på messenger eller mail: info@feelgood-lifestyle.no

 

⬇️ bestill GOLDEN CURE BALM

⬇️ bestill GOLDEN DROPS

⬇️ bestill BALANCING TONER & MIST

⬇️ bestill CLEAN & PEEL

⬇️ bestill SKIN BALM 

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.